Sport

GÂNDURILE lui Lindsey Vonn înaintea primelor sale concursuri din acest sezon al Cupei Mondiale de schi alpin…

 

La feminin, Cupa Mondială de schi alpin poposeşte în week-end la Cortina d’Ampezzo, în staţiunea italiană fiind programate două coborâri, vineri şi sâmbătă, şi un Super G, duminică. Cu această ocazie, refăcută după o accidentare la genunchi, Lindsey Vonn dispută primele sale concursuri din actualul sezon al Cupei Mondiale.

Lindsey Vonn are amintiri plăcute de la Cortina D’Ampezzo. Pe pârtia Olimpia delle Tofane, Lindey Kildow (pe numele său de fată) a urcat în premieră pe un podium al Cupei Mondiale. În 18 ianuarie 2004 termina a treia coborârea, în spatele franţuzoaicei Carole Montillet şi al austriecei Renate Götschl.

În 2015, tot la Cortina d’Ampezzo, Lindsey Vonn a stabilit un nou record în Cupa Mondială feminină, cu 63 de victorii. Ea era atunci implicată într-o poveste de dragoste cu jucătorul de golf Tiger Woods, iar pozele cu cei doi bucurându-se pentru performanţa menţionată au făcut înconjurul lumii.

Astăzi, schioara americană în vârstă de 34 de ani are 82 de victorii în Cupa Mondială, cu 4 mai puţine decât suedezul Ingemar Stenmark.

„Nu vreau, însă, să mă gândesc la un nou record. Este ultimul meu sezon, vreau să schiez cât de bine pot şi vom vedea ce se va întâmpla. Mi-ar fi plăcut să vin şi anul viitor la Cortina d’Ampezzo, am amintiri frumoase, dar corpul meu nu mai poate… E timpul să vină o viaţă fără schi”, a relatat Lindsey Vonn într-o conferinţă de presă susţinută în staţiunea italiană.

Foto AP: Lindsey Vonn, alături de căţeluşa sa, Lucy, în conferinţa de presă de la Cortina D’Ampezzo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare