Sport

Gânduri mari la FC BRAȘOV! Refuzul lui Vasile Dochița…

  • dochita_2.png

Foarte probabil, FC Brașov va continua și în sezonul viitor în Liga 2.

În mediile fotbalistice de la noi se vehiculează că Gaz Metan Metan Mediaș și Academica Clinceni, codașele primului eșalon, vor intra în faliment și, prin urmare, nu vor continua în divizia secundă. Prin urmare, atât FC Brașov, cât și Poli Timișoara, care trebuie să-și dispute barajul pentru supraviețuire, ar juca degeaba, ambele urmând a participa în sezonul viitor tot în Liga 2.

Din informațiile noastre, Primăria are gânduri mari cu FC Brașov, dorindu-și ca echipa să promoveze la finele stagiunii viitoare în Liga 1. Cum Ioan Mărginean va pleca, sigur, în vară de la gruparea „galben-neagră”, se caută un înlocuitor pentru funcția de președinte. Consilierul local Sebastian Bădulescu (PNL) ar fi discutat, deja, cu Vasile Dochița (foto), în prezent vicepreședinte (fără a fi plătit) la FC Brașov, dar acesta ar fi refuzat elegant oferta, motivând că afacerile sale îi ocupă majoritatea timpului. Însă, el va continua să fie de ajutor oricând va fi nevoie. 

Pentru ca FC Brașov să poată îndeplini obiectivul promovării este nevoie, în primul rând, de stabilitate financiară, nu ca în acest an când în primele luni a fost „secetă”. Apoi, se pune, îndreptățit, următoarea întrebare: Pe ce stadion va juca formața meciurile de pe teren propriu, pentru că „Tineretului” arată jalnc?!…

Despre stadion, citiți aici: BRAȘOV. Stadionul, eterna poveste! Ultima variantă…

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV, triumf în deplasare prin „dubla” lui Fustar! Amănunte…

FC BRAȘOV. Ce ÎNSEAMNĂ victoria de astăzi?…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare