Sport

Gabi Tamaș – ridicat în slăvi de antrenorul lui FC Brașov

Gabi Tamaș a fost omul nr. 1 al Concordiei Chiajna în meciul cu FC Brașov. Disputa de sâmbătă de pe Stadionul „Tineretului”, contând pentru play-out-ul Ligii 2 – Seria B, s-a încheiat 2-2. Detalii, AICI.

După partidă, Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov, a declarat printre altele: „Le-am făcut cadou adversarilor ambele goluri… Chiajna e o echipă bună. Mă bucur pentru Gabi (Tamaș -n.r.) că a dat gol, nu mă bucur pentru mine că l-am primit. Tamaş e coordonatorul de joc de la Chiajna. Atinge mingea de 100 de ori pe meci. Are calitate, e un jucător bun, foarte bun”.

Gabi Tamaș este dorit de antrenorul Dan Alexa în lotul pentru sezonul viitor, e un semn clar. De văzut, însă, dacă pretențiile financiare ale lui Tamaș vor putea fi satisfăcute, mai ales că principalul finanțator al echipei FC Brașov este Municipalitatea. În plus, fostul internațional solicită ca salariile să-i fie achitate fără întârzieri, chestiune la care gruparea „galben-neagră” scârțâie.

Așa cum am mai anunțat, un alt fotbalist dorit de FC Brașov pentru sezonul viitor este Bogdan Rusu, în prezent atacant la CS Mioveni.

Se știe, în anul electoral 2024, FC Brașov are drept obiectiv promovarea în Superligă. În caz de reușită, foarte probabil, formația va juca la Sf. Gheorghe, întrucât Stadionul „Tineretului” nu corespunde cerințelor primului eșalon.

Contra Chiajnei, FC Braşov a jucat în formula: Ureche – Diallo (Burlacu min. 58), Fustar (cpt.), Oltean (Marc min. 71) – Sorsa (Lascu min. 86), D. Spătaru, V. Constantin, Izata (Saim Tudor min. 58), Dumbravă, Chică-Roșă (Mitrov min. 71), Angelov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button