Sport

FC Brașov – egal cu Chiajna

FC Brașov a terminat la egalitate în partida cu Concordia Chiajna, scor 2-2. Meciul a contat pentru penultima etapă din play-out-ul Ligii 2 – Seria B. Golurile „galben-negrilor” au fost marcate de bulgarul Angelov. Ambele s-au dat din penalty, în minutele 8 și 25. Pentru ilfoveni au punctat Ndiop, în minutul 34, și brașoveanul Gabi Tamaș în minutele de prelungire, dintr-o lovitură liberă indirectă din careu.

FC Brașov este lider în grupă. Locul 1 în această serie a fost fixat drept obiectiv după ce echipa antrenată de Dan Alexa a ratat calificarea în play-off-ul eșalonului secund.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Gabi Tamaș a fost omul nr. 1 al Concordiei Chiajna în meciul cu FC Brașov. Disputa de sâmbătă de pe Stadionul „Tineretului”, contând pentru play-out-ul Ligii 2 – Seria B, s-a încheiat 2-2. Detalii, AICI. […]

11 luni în urmă

[…] au câștigat grupa, acumulând 44 de puncte, la 5 lungimi distanță de următoarea clasată, Concordia Chiajna. Este o palidă consolare după ratarea obiectivului, accederea în […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare