Sport

Gabi Tamaș – „fost jucător de fotbal” / Mai mult decât criza apei calde

Gabi Tamaș – „fost jucător de fotbal”

Costel Lazăr, președintele clubului Petrolul Ploiești, a reacționat în urma ultimului demers al lui Gabi Tamaș. Fotbalistul brașovean care a împlinit 39 de ani i-a făcut plângere penală antrenorului Nicolae Constantin, pentru că l-a înregistrat fără să-i ceară consimțământul. Apoi, înregistrarea discuției a ajuns în mass-media – VEZI AICI

„Tot el sare-n sus”

M-a surprins pentru că după tot circul pe care l-a făcut, tot el sare-n sus. Subiectul ăsta ține mai mult decât criza apei calde la Ploiești, care a durat 80 de zile. Văd că și subiectul domnului fost jucător de fotbal ține la fel de mult sau va ține și mai mult. Nu mă așteptam sincer, omul se transformă, asta e problema.

Vedeți că această discuție s-a purtat pe speaker, a făcut spectacol, n-a fost numai o înregistrare. A fost un show la adresa mea, la adresa clubului, a suporterilor. Dacă vreți mai departe să vă spun, pentru că avem și noi avocații noștri, nu este o faptă penală, e o faptă civilă. Noi nu ne îndreptăm împotriva nimănui, avem alte priorități, n-avem timp de spectacole d-astea ieftine.

Sub nici o formă nu-i va afecta viitorul lui Nae Constantin acest proces. Hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ. Nu contează pe ce loc e, suntem pe un loc la care a muncit toată lumea din acest club. Niciodată nu ne-am gândit să-l schimbăm pe Nae Constantin după acea serie de rezultate, așa cum ne recomanda de toată lumea. Ne-am văzut de treaba noastră și ne vedem în continuare, așa amărâți cum suntem și cu durerile noastre”, a declarat Costel Lazăr la Sport Total FM.

Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului, n-a vrut să comenteze în nici un fel acțiunea lui Gabi Tamaș.

Dorit cu insistență la FC Brașov

Altfel, se știe, veteranul fundaș se pregătește cu FC Brasov, gruparea „galben-neagră” postând astăzi pe contul său de Facebook:

„Astăzi îl sărbătorim pe cel mai nou membru al echipei noaste. Chiar dacă nu a semnat un contract cu FC Braşov şi nici nu are drept de joc, colegii de echipă, staff-ul tehnic şi cel administrativ îi urează un sincer şi călduros «La mulţi ani!».

Braşovenii nu uită, Gabi, că eşti printre cei mai buni fotbalişti născuţi la poalele Tâmpei şi cu siguranţă cel mai valoros din ultima perioadă.

Îţi mulţumim că ai dus numele oraşului în cele mai puternice campionate ale lumii şi ştim că experienţa şi ambiţia ta ne ajută să progresăm. Cei mai tineri jucători ai noştri au de la cine învăţa meserie. Cea mai bună dovadă că prezenţa ta la echipă contează sunt rezultatele din ultima perioadă.

Cu sigurnaţă, în iarnă, vei avea pe masa foarte multe oferte, însă ştii că noi te vrem în iarbă, pe Tineretului!”.

Gabi Tamaș – „fost jucător de fotbal”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare