Sport

Update. Gabi Tamaș – decizie șoc / Se întâmplă azi

Gabi Tamaș – decizie șoc

Fotbalistul brașovean a cerut, din nou, să fie lăsat să plece de la Petrolul Ploiești.

Mai întâi, Gabi Tamaș a solicitat rezilierea contractului în data de 2 septembrie. El era nemulțumit de faptul că jucătorii „lupilor galbeni” nu-și primiseră salariile de la începerea Superligii. Între timp, situația s-a mai detensionat, parte din datorii fiind achitate. La Brașov fiind, în trecere, Gabi Tamaș le spusese unor amici: „Rămân la Petrolul. Unde să plec în altă parte?”.

După eșecul cu FCSB de duminică, veteranul fundaș brașovean vrea, din nou, s-o termine cu gruparea din Ploiești. El a fost invitat astăzi la club pentru a-și lămuri situația contractuală.

Iată ce i-a transmis Comitetul Director al Petrolului în actul intrat în posesia celor de la Sportbull.ro:

Gabi Tamaș - decizie șoc | MyTex.ro
Update. Gabi Tamaș - decizie șoc / Se întâmplă azi 4

Potrivit sursei citate, Gabi Tamaș ar fi la zi cu salariul la Petrolul Ploiești. În plus, ar avea o clauză în contract potrivit căreia ar trebui să dea bani înapoi, dacă ar pleca de la formația prahoveană.

Posibil ca el să aibă o ofertă tentantă financiar (din Israel?), dorind să-i dea curs din postura de jucător liber de contract. Se vorbește că este dorit de Rapid, CS Universitatea Craiova și FC Argeș.

Gabi Tamaș – decizie șoc

Update. Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești. S-a vehiculat că motivul este dat de unele probleme personale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] la Petrolul Ploiești mai devreme decât s-a așteptat. Veteranului fotbalist brașovean i-a fost reziliat contractul. El a fost înregistrat de antrenorul Nicolae Constantin într-o convorbire telefonică, […]

1 an în urmă

[…] știe, fundașul central brașovean Gabriel Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești. A fost o despărțire cu scandal, care s-a lăsat (și) cu înregistrări. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare