Sport

Gabi Firea, CE BĂTAIE DE JOC la adresa lui Cornel Dinu!!!… UPDATE. Reacția lui „Mister”

 

Cornel Dinu va fi făcut cetățean de onoare al Bucureștiului în ședința Consiliului General al Capitalei din 14 noiembrie. Până aici toate bune și frumoase…

Numai că, în referatul de specialitate privind acordarea distincției celebrului antrenor dinamovist în vârstă de 71 de ani, act semnat de primărița Gabriela Firea, s-a specificat că „Mister” a fost „principal” la… Steaua București, așa cum a informat Hotnews.

„Corneliu Constantin Dinu (n. 2 august 1948, Târgovişte), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucător şi antrenor de fotbal român. A fost antrenor principal la Steaua Bucureşti, apoi a mai antrenat CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi FC Olt şi a fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României în campania de calificare la Campionatul Mondial de fotbal 1994, drept pentru care a fost şi decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a lll-a”.

UPDATE. Vizavi de gafa relatată anterior, Cornel Dinu a declarat pentru Fanatik.ro: „Cu siguranță este o greșeală a cuiva din preajma doamnei Primar, căreia îi mulțumesc că s-a gândit la mine să mă facă și cetățean de onoare al Bucureștiului, mai ales că sunt cetățean de onoare al Târgoviștei, care a fost 350 de ani capitala Valahiei. Am fost prieten foarte bun cu Răsvan, fostul soț al doamnei Firea, și cu mama acestuia, soacra doamnei Firea, care a fost profesoară și căreia i-am aprobat facultatea de sport când eram ministru. Și ca să glumesc, pentru că e chiar cazul să glumim de această gafă nevinovată, când ne opream după meciurile de fotbal cu Răsvan la o bere sau la un mic, regretatul Piți Varga avea o vorbă: «MAI sau MFA tot MAI este»! (Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Forțelor Armate – n.a.)”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare