Sport

Fost și la CORONA BRAȘOV, e noul selecționer al primei reprezentative a României de handbal feminin!

 

Astăzi, în cadrul Comisiei Tehnice a Federației Române de Handbal (FRH), s-a decis cine este noul selecționer al echipei naționale de senioare.

Astfel, Bogdan Burcea, antrenorul celor de la SCM Craiova, care a profesat și la Corona Brașov, a fost votat în majoritate (10 voturi din 14) pentru a prelua funcția rămasă vacantă după demiterea lui Tomas Ryde.

Urmează ca Bogdan Burcea, care n-are licența master coach, să fie validat de către Consiliul de Administrație al FRH drept selecționer. El va avea, probabil, un angajament până la finalul anului, cu drept de prelungire, în cazul în care performanțele vor fi mulțumitoare.

Foarte posibil, brașoveanul Ovidiu Mihăilă, antrenor la Gloria Buzău, va fi secundul lui Burcea, deși n-ar fi exclusă alegerea lui Horațiu Pașca, de la Gloria Bistrița.

„Sper să ducem România la Olimpiadă şi la Europene. Eu cred că avem şanse să ne calificăm. În primul rând, vom avea parte de o Cristina Neagu în formă excepţională. Celelalte fete trebuie motivate şi selecţionate atent, nu trebuie să luăm handbaliste care joacă dur şi primesc eliminări, trebuie să avem handbaliste tehnice, care joacă rapid, fiindcă turneul final este în Muntenegru. Sunt jucătoare care au performat şi care nu au lipsit de la Naţională. Vom întâlni cea mai slabă echipă a Muntenegrului din ultimii 15 ani, cel puţin la linia de 9 metri, şi cea mai slabă echipă a Norvegiei din ultimii 25 de ani”, declara, săptămâna trecută, Burcea potrivit www.prosport.ro.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare