Sport

Fost șef de la Corona Brașov – demolator la adresa antrenorului Alin Bondar / Ar fi Mariana Tîrcă soluția?

Fost șef de la Corona Brașov – demolator la adresa antrenorului Alin Bondar.

Radu Miclăuș (foto), fostul director al clubului susținut de Primăria Brașov, a comentat pe contul de Facebook HANDBAL Liga Națională înlăturarea antrenorului Alin Bondar de la echipa de handbal senioare Corona Brașov – despre care am relatat AICI.

Fost șef de la Corona Brașov – demolator la adresa antrenorului Alin Bondar

„În sfârșit, acest «filozof» al handbalului și un impostor incompetent notoriu a cărui singură recomandare era prietenia cu primarele (Allen Coliban – n.r.) a fost demis de la echipa Coronei Brașov. Felicitări lui Dedu că a reușit într-un final să-l convingă pe numitul primar sa îl înlăture. Mult succes celor două antrenoare interimare, Mica Brădeanu și Mihaela Ciobotaru!”, a relatat Radu Miclăuș.

În social-media, mulți iubitori ai handbalului brașovean o cer pe Mariana Tîrcă (foto, mai jos), antrenoare la echipa de handbal feminin senioare a Coronei Brașov. În prezent, mama Sorinei Grozav este coordonatoarea secției de handbal de la ACS Transilvania Brașov.

Fost șef de la Corona Brașov - demolator la adresa antrenorului Alin Bondar | MyTex.ro
Fost șef de la Corona Brașov - demolator la adresa antrenorului Alin Bondar / Ar fi Mariana Tîrcă soluția? 10

Problema este că, atât primarul Allen Coliban, cât și Alexandru Dedu, managerul general sportiv al Coronei Brașov, n-ar agrea-o pe fosta mare handbalistă născută la Mândra, lângă Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] de antrenori – Aurelia Brădeanu, Mihaela Seifer, Iulian Stamate – Detalii, AICI și AICI, se pregătește „loco”. Din 27 decembrie vor reveni la antrenamente și jucătoarele plecate […]

Back to top button