Sport

Fost jurnalist brașovean, ANTRENOR DE HANDBAL! Va lucra pentru proiectul…

 
Este vorba de Marian Botezatu, care se alătură proiectului #ACSTransilvania, completând staff-ul secției de handbal masculin a grupării.
 
Potrivit ACS Transiilvania, Marian Botezatu este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității Transilvania, specializarea handbal. Este dublu campion național la juniori, cu Dinamo Brașov (J1 și J2), evoluând apoi la seniori pentru gruparea brașoveană, dar și pentru Tractorul, Mopaco Sfântu Gheorghe sau Arctic Găești.
 
Este cunoscut iubitorilor de sport de la poalele Tâmpei, și nu numai, pentru cariera jurnalistică, ani buni fiind „omul cu handbalul”, la Brașov, pentru Pro TV, Transilvania Expres, Radio Contact, Mix TV, Radio Brașov sau Prosport, fiind prezent, în această calitate, la numeroase Campionate Mondiale și Europene, în perioada 1997-2014.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare