Sport

Formula 1. Sezonul complet, doar în sistem pay-per-view în România. Pentru a vedea tot weekend-ul, fanii trebuie să plătească. Alternativă de top mai ieftină…

Formula 1 nu se mai vede complet gratuit în România. După mulţi ani în care Digi Sport şi Prima au transmis „Marele Circ” gratuit pentru cei care au posturile respective în grila operatorului de cablu la care sunt abonaţi, lucrurile se vor schimba din acest an.

După cum a anunţat as.ro, „Antena va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani”.

Formula 1. „Prima cursă va fi în weekendul viitor, când vom avea Marele Premiu al Bahrainului, sâmbătă, 2 martie, ora 17:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe platforma online, iar etapa de calificare va fi difuzată pe 1 martie, ora 18:00, pe Antena Stars”, anunţă gsp.ro.

În schimb, pe as.ro, se anunţă că şi sesiunea de calificări va fi doar pe Antena Play: „Prima cursă va fi în weekendul viitor – Marele Premiu al Bahrainului, sâmbătă, 2 martie, ora 17:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, iar etapa de calificare va fi difuzată pe 1 martie, ora 18:00, pe AntenaPLAY. Toate etapele competiției – antrenamente, calificări, curse și conținutul suplimentar din jurul Formulei 1 vor fi disponibile integral în AntenaPLAY”.

Formula 1. Deşi vestea pare una bună, pentru fani este una proastă. De ce? Până acum, Digi Sport şi Prima transmiteau evenimentele complet, de la antrenamente, până la cursă. De acum, românii vor avea în preţul pe care îl plătesc operatorului unde sunt abonaţi doar sesiunile de calificări, ce vor fi transmise pe Antana Stars, după cum anunţă doar GSP, şi cursele, care vor fi live pe Antena 1. Pentru pasionaţi, cei care vor să vadă şi sesiunile de antrenamente, lucrurile se complică. Astfel, pentru a vedea antrenamentele, românii trebuie să se aboneze la Antena Play, locul unde Antena va transmite aceste sesiuni.

În concluzie, pentru a vedea întreg weekend-ul în fiecare etapă, va fi nevoie de abonament la Antena Play. Un abonament pe un an la această platformă costă 79,9 euro. Sezonul F1 ţine doar 10 luni, din martie până în decembrie, dar dacă se alege abonamentul lunar, care costă 7,99 euro, se ajunge la acelaşi preţ, 79,9 euro, pentru întreg campionatul.

Formula 1. Există însă însă şi o alternativă, una de top, cu transmisiuni complete în fiecare weekend, cu live-uri înainte şi după curse, alternative de flux audio, opţiuni de camere personalizate, totul la cel mai înalt nivel. Este vorba despre F1TV, un pay-per-wiew care costă 63,74 euro în primul an de abonament, sau 74,99, de la al doilea an de abonament.

FOTO: Facebook Scuderia Ferrari


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

Si ca si cum nu e de ajuns,mai si e comentata de doua loaze limbute.Cat despre Morar,una dintre ele, https://www.timesnewroman.ro/sport/schumacher-s-a-trezit-ca-sa-schimbe-canalul-cand-l-a-auzit-pe-morar-comentand-formula-1/ Nici Antal Putinica nu mi se parea asa de bun ca Florin Ion,pe care cand l-am vazut prima oara m-am… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare