Sport

Florin Mergea, Marius Copil și Adrian Ungur vor lipsi în meciul cu Austria

 

România va avea trei absențe importante în confruntarea cu Austria, din barajul pentru menţinerea în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, care va avea loc în perioada 15-17 septembrie, la Wels, pe zgură.

Astfel, Florin Mergea, Marius Copil și Adrian Ungur lipsesc din echipa noastră, convocații fiind Horia Tecău, Dragoş Dima, Nicolae Frunză şi Bogdan Borzam, conform președintelul Federației Române de Tenis, George Cosac.

„Tecău, Dima, Frunză, Jianu şi Borza sunt jucătorii convocaţi pentru meciul cu Austria care se va disputa pe zgură în deplasare, în perioada 15-17 septembrie. Dacă Dominic Thiem (numărul 8 ATP) va fi în echipa Austriei, atunci şansele noastre sunt aceleaşi ca în situaţia în care Marius Copil s-ar fi aflat în formația noastră”, a declarat Cosac.

„Cu părere de rău, vă anunţ că am ales să nu fac parte din echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Austria. Mi-aş fi dorit foarte mult să joc, însă am fost pus în faţa unei decizii foarte grele: top 100 ATP vs o săptămână de Cupa Davis pe altă suprafaţă. Mai am multe puncte de apărat, iar obiectivul meu este de a termina anul cât mai sus în clasamentul ATP”, a explicat Marius Copil într-o postare pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare