Sport

Florin Andone, abonat la goluri în contul Cordobei

 

În meciul de deschidere a etapei a 19-a din Primera Division, Florin Andone a marcat pentru Cordoba în secunda 10 a disputei cu Eibar, 1-1, acesta fiind cel mai rapid gol din actuala ediție a campionatului Spaniei. Pentru Eibar a punctat Arruabarrena.
„Sunt puțin dezamăgit, echipa a făcut treabă bună, mai ales în prima repriză, și este păcat că nu am câștigat. Important este că acumulăm puncte și cred că se vede că de fiecare dată jucăm tot mai eficient. Mă bucur că am înscris, dar eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, mi-ar fi plăcut să nu dau gol și formația să câștige. Sunt mulțumit că am încrederea antrenorului și sper să joc cât mai mult”, a afirmat atacantul român, care a egalat performanțele lui Diarte, la meciul Valencia – Elche din 1977-1978, și Armentano, la Rayo – Osasuna, din 2001-2002. Cel mai rapid gol din campionatul Spaniei a fost reușit de Joseba Llorente (Valladolid – Español, 2007-2008), în secunda 7,3.
Restul rezultatelor din La Liga: Español Barcelona – Celta Vigo 1-0 (Caicedo), Villarreal – Athletic Bilbao 2-0 (Cheryshev, Bruno – 11 metri), Valencia – Almeria 3-2 (Parejo, Rodrigo, Negredo / Hemed  2), Real Sociedad – Rayo Valecano 0-1 (Manucho).  
Inter Milano a plecat cu un singur punct de pe terenul grupării Empoli, în etapa a 19-a din Serie A, 0-0, la fel ca AS Roma, care a remizat în deplasare, scor 1-1 (Destro / Dybala), cu Palermo, și a ajuns, astfel, la 41 p.
Chelsea Londra a înregistrat sâmbătă cea mai clară victorie în deplasare în Premier League din 21 august 2010, 5-0 pe terenul lui Swansea. Diego Costa a dat o dublă și a ajuns la 17 reușite în primele 22 de meciuri din campionat, performanță pe care nu a mai atins-o nici un alt jucător în Premier League. Celelalte goluri au fost înscrise de Oscar 2 și Schürrle.
Alaltăieri s-au mai disputat partidele: Aston Villa – Liverpool 0-2 (Borini, Lambert), Burnley – Crystal Palace 2-3 (Mee, Ings / Gayle 2, Puncheon), Leicester – Stoke City 0-1 (Bojan), QPR – Manchester United 0-2 (Fellaini, Wilson), Tottenham – Sunderland 2-1 (Vertonghen, Erikssen / Larsson; Pantilimon – integralist) și Newcastle – Southampton 1-2 (Gouffran / Elia 2; Gardoș – integralist).
După 22 de runde, Chelsea Londra conduce ierarhia, cu 52 p.
În etapa a 21-a din Ligue 1 s-au consemnat scorurile: Monaco – Nantes 1-0 (Silva), Caen – Reims 4-1 (Roberge – autogol, Privat, Yahia, Koita / Charbonnier – 11 metri), Lorient – Lille 1-0 (Guerreiro), Metz – Montpellier 2-3 (N’Gbakoto – 11 metri, Bussmann / Barrios 3), Lens – Olympique Lyon 0-2 (Gbamin – autogol, Lacazette – 11 metri), Toulouse – Bastia 1-1 (Braithwaite / Ahamada – autogol) și Bordeaux – Nice 1-2 (Rolan – 11 metri / Amavi 66, Alassane Plea).
Lideră este Olympique Lyon, cu 45 p.
    (S.R.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button