Sport

Fețele lui Gigi Becali

 

Lui Gigi Becali i-a revenit zâmbetul titlului pe buze, după ce FCSB a învins Craiova, iar CFR Cluj s-a împiedicat, insipid, incolor și inodor, cu Mediașul. Astfel, el – antrenorul suprem – și-a permis să dea sfaturi, liturgice, chiar și despre coronavirus, într-o beție a cuvintelor dusă la paroxism.

„Îngerul” Gigi Becali face gesturi caritabile, în numele ortodoxiei, ajutând mii de nevoiași. Le bagă și „Mbappe”-ilor săi sume consistente în buzunare, să joace băieții, să-i transfere pe zeci de milioane de euro în străinătate, pac-pac.

Însă, pe de altă parte, când vine vorba de mărunții săi angajați, e scârțar, tratându-i cu aroganță și plătindu-i cu sume mici. Mai nou, patronului i s-a pus pata pe ofițerul de presă Cătălin Făiniș, pe care, așa cum a relatat Gazeta Sporturilor, a vrut să-l dea afară, pentru că nu face nimic, „Meme” fiind, în schimb, măiastru într-ale comunicării pe Facebook. Jurnalistul a rămas în club doar pentru că FCSB-ul nu se poate lipsi de acest post în organigramă, așa prevăd regulamentele într-ale licențierii, iar Mihai Stoica e ditamai directorul, nu se poate coborî la o asemenea funcție ridicolă, dar i s-a tăiat din salariu.

Dacă tot a vrut să-l dea afară pe Făiniș, Becali putea să facă același lucru și cu Bogdan Argeș Vintilă, întrucât licențiatul PRO nu face altceva decât să-i pună în practică ordinele, cu smerenie și frică de Dumnezeu.

Apropo, evlaviosul „Brad Pitt” Tudor pare să se fi scufundat în meditație și rugăciune, căci n-a mai ieșit în luminile rampei în ultima vreme.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button