Sport

FED CUP. România – Marea Britanie 1-1. Cârstea, învinsă de Konta. Năstase, dat afară din arenă, după ce le-ar fi jignit ca la uşa cortului pe britanice

 

România și Marea Britanie sunt la egalitate, 1-1, după primele două meciuri de simplu ale confruntării din barajul pentru menținerea în Grupa II Mondială, care are loc la Mamaia.

După ce Simona Halep a învins-o pe Heather Watson, 6-4, 6-1, a urmat partida Sorana Cârstea – Johanna Konta, în care a fost mai mult scandal și circ decât tenis. Konta s-a impus în final, 6-2, 6-3 și a restabilit egalitatea la general.

În debutul setului al doilea, căpitanul nejucător al echipei României, Ilie Năstase, a fost dat afară din arenă de către oficialii partidei, lucru rar întâlnit la asemnea nivel. Conform jurnaliștilor britanici de la „The Telegraph”, „Nasty” le-ar fi jignit pe Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpianul nejucător al britanicelor. „Sunteţi două curve nenorocite”, le-ar fi strigat Năstase, care s-a luat și de arbitrul de scaun: „Care dracului e problema ta?”.

Imediat, Sorana Cârstea a făcut break și s-a desprins la 3-1 în setul secund, moment în care Konta a început să plângă pe teren, din cauza unor cuvinte dure pe care i le-ar fi adresat unii fani. Arbitrul de scaun a luat decizia de a întrerupe meciul, lucru care nu a ajutat-o pe Sorana. La reluare, reprezentanta noastră nu a mai reușit nici un game și a pierdut meciul, 2-6, 3-6.

FOTO: Gazeta Sporturilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare