Sport

FCSB a transferat un fost golgheter al Ligii 1

 

FCSB l-a transferat pe atacantul Ioan Hora. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a sosit duminică dimineață la București și, după ce a efectuat vizita medicală, a mers în jurul prânzului la Palatul din Aleea Alexandru pentru a-si pune semnătura pe contractul cu vicecampioana României.
„E un atacant mobil, seamănă cu Luis Suarez de la Barcelona”, a spus Gigi Becali la prezentarea lui Ioan Hora, adus după ce transferul lui Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaș a intrat în impas. De partea cealaltă, Ioan Hora a dezvăluit cum au decurs negocierile: „Am avut o discuție de doar 5 minute cu domnul Becali. E un pas important în cariera mea și sunt foarte bucuros. Nu mă gândeam că o să ajung la FCSB”.
Ioan Hora a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat în toamna anului trecut contractul cu gruparea turcă Elazigsor. În cariera sa, Ioan Hora, care are și două prezențe în naționala mare a României, a mai evoluat pentru UTA, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Konyaspor și Akhisar Belediyespor. În sezonul 2015/2016, în tricoul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a câștigat titlul de golgheter al Ligii 1, cu 19 goluri marcate în 35 de meciuri. E cel de-al treilea transfer reușit de FCSB în această iarnă, după venirile lui Florentin Matei și Adrian Stoian.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button