Sport

FC Brașov vrea o „victorie Grozavă”

FC Brașov vrea o „victorie Grozavă”

FC Brașov o întâlnește pe Poli Iași în etapa a 14-a din Liga 2 fotbalistică. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, pe Stadionul „Tineretului”.

Astăzi, într-o conferință de presă, Dan Alexa, antrenorul „galben-negrilor”, a declarat:

„Întâlnim Iaşiul, o echipă care, din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2 E o echipă foarte dinamică de la venirea lui Leo Grozavu. Are un lot poarte bun. Poli Iaşi poate să îşi facă în orice clipă două echipe, fără nici un fel de problemă. A început acest campionat cu obiectiv clar, promovarea directă.

Am aşteptări de la jucătorii mei. Vrem să tratăm foarte serios partida.

Echipele lui Grozavu sunt foarte agresive pe ambele momente ale jocului, atât pe apărare cât şi în atac. Jucătorii sunt direcţi, fac presingul foarte sus. Acesta este Leo Grozavu, aşa a reuşit. Asta este filosofia lui de a antrena. Cred că va fi un meci de angajament, în care determinarea va fi la cote înalte.

Îmi doresc ca jucătorii mei să fie foarte motivaţi, pentru că venim după două victorii. O a 3-a ne-ar da multă linişte şi ar mişca foarte multe lucruri înspre bine. O victorie ar fi chiar «Grozavă»”.

Andrei Marc, suspendat, este singurul jucător indisponibil din tabăra gazdelor.

Braşovenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la dispută. Preţul unui bilet este de 10 lei la Tribuna a 2-a şi 50 de lei la Tribuna Oficială.

În clasament, Poli Iași ocupă locul 4, cu 24 de puncte. FC Brașov este a 9-a în ierarhie – 19 p. CSA Steaua (29 p) ocupă fotoliul de lider.

FC Brașov vrea o „victorie Grozavă”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Dan Alexa, antrenorul „galben-negrilor”, dorește să bifeze a treia victorie consecutivă în campionat – DETALII, AICI. […]

Back to top button