Sport

FC BRAȘOV. Vine Mircea Rednic?! AIURITOR… UPDATE. Bădulescu a dat-o la întors!

  • rednic_11.jpg

În vreme ce consilierul local Sebastian Bădulescu (PNL) l-a anunțat pe Marian Mitran ca președinte la FC Brașov – FC BRAȘOV. Președintele Mitran, rol în… „Misiune Imposibilă”!, primarul Allen Coliban (USR) negociază cu Mircea Rednic preluarea grupării „galben-negre”, așa cum a informat fanatik.ro.

Și mytex a avansat această variantă – detalii: Ce președinte?!… FC BRAȘOV riscă să nu primească licența pentru Liga 2! RÂSU’-PLÂNSU’

Sursa citată a relatat: „Este foarte posibil ca, în cazul în care va bate palma cu primarul Coliban, «Puriul» să și investească în formația brașoveană. Nu doar în aducerea unor jucători și în formarea lotului, dar și în clubul de sub Tâmpa!”.

Prin urmare, Mircea Rednic ar fi președinte-antrenor la FC Brașov.

Interesant, însă, e că în Primărie, pe teme de fotbal cel puțin, nu știe stânga ce face dreapta…

UPDATE. Sebastian Bădulescu a dezmințit astăzi ceea ce spusese aseară – Nou preşedinte la FC BRAŞOV. El e alesul lui Sebastian Bădulescu…, afirmând astăzi la radiobrasovfm: „Nu există un acord cu Marian Mitran. Avem discuții cu mai multe persoane privind poziția de președinte. O decizie finală se va lua în cadrul Adunării Generale a Acționarilor de săptămâna viitoare”.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Jucătorii, lăsați de izbeliște, în chiorăituri de mațe…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare