Sport

FC BRAȘOV. Vasile Dochița: „Cred că e cam amară pâinea acum la Dioszegi”

 

Președintele „stegarilor”, Vasile Dochița, i-a răspuns prin rezultatul de pe teren al partidei Sepsi Sf. Gheorghe-FC Brașov fostului său partener de afaceri, Laszlo Dioszegi, care înainte de partidă se lăuda că firma sa de panificație are o cifră de afaceri de trei ori mai mare decât cea a lui Dochița.

„Ne-am dorit să începem cu o victorie. Chiar dacă am avut o săptămână grea, băieții s-au mobilizat și și-au făcut datoria. Cifra de afaceri nu are treabă cu fotbalul, punctele au rămas la noi. Fotbalul se joacă pe teren, nu pe cifre de afaceri. Am demonstrat că la acest capitol sunt mai bun decât el. Pentru mine, pâinea e mai bună la Brașov. Pentru el e cam amară acum”, a declarat Vasile Dochița.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. O săptămână de antrenamente, trei puncte de la Sf. Gheorghe

LIVETEXT. FC BRAȘOV – VICTORIE MARE la Sf. Gheorghe!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Laszlo Dioszegi a revenit în Covasna răcit, din cauza diferenței de temperatură creată în stadioane, din cauza aerului condiționat. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare