Sport

FC BRAȘOV. Vasile Dochița: „Avem obligația ca până joi să rezolvăm toate problemele. Am încredere în Cornel Țălnar, vom avea o echipă care nu ne va face de rușine”

 

FC BRAȘOV. Vasile Dochița: „Avem obligația ca până joi să rezolvăm toate problemele. Am încredere în Cornel Țălnar, vom avea o echipă care nu ne va face de rușine”

Prezent la antrenamentul din această dimineață, directorul general al „stegarilor”, Vasile Dochița, a dat asigurări că lucrurile vor intra în normal.

„Suntem pe ultima sută de metri. Am revenit, iar eu și echipa mea avem obligația ca până joi să aducem tot ce este necesar pentru ca băieții să se poată pregăti, echipament, mingi, să dăm drumul la gaz. Totul trebuie să fie gata până joi, când vor veni jucătorii. Nu putem să vorbim de promovare, încă nu avem lotul format. Dar am încredere în Cornel Țălnar și sper că se va face o echipă bună cu care să nu ne fie rușine. Administratorul judiciar Marian Brescan ne-a promis că până în iarnă nu vor fi probleme financiare. Am discutat și cu Simon Maurer, care a spus că dacă echipa va juca în Liga 2 va aduce o contribuție poate mai mare decât cea din sezonul trecut. Așteptăm să rezolvăm și problema medicului. Îl așteptăm pe Gheorghe Popa, să vedem dacă va accepta să rămână la echipă, dacă nu va veni domnul Bălescu”, a declarat Dochița. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Am venit cu sufletul deschis, iubesc Brașovul, dar nu am crezut că pot să găsesc atâtea lucruri în neregulă la echipă”

BRAȘOV. Cornel Țălnar este noul antrenor al „stegarilor”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button