Sport

FC BRAȘOV. Va lăsa Buzăul garda jos? Ce a declarat Călin Moldovan…

  • moldovan_16.jpg

FC Buzău va juca duminică, pe Stadionul „Tineretului”, cu FC Brașov, în etapa secundă a play-out-ului Ligii 2 la fotbal – Seria B, după ce a pierdut „la masa verde” disputa cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu pe care o câștigase clar pe teren, 6-2 – detalii: 3-0 PENTRU FC BRAȘOV! Situația LA ZI din play-out-ul Seriei B a Ligii 2…

Călin Moldovan, antrenorul celor de la FC Brașov, a relatat pe această temă: „Nu pot să comentez problemele de organizare la cele două cluburi. E clar că buzoienii au greșit! De ce au greșit, asta nu e treaba noastră. E amatorism, nu e normal. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren și să ne câștigăm meciurile”.

Referitor la declarația lui Cristi Pustai, care a spus că formația pe care o pregătește va testa toți jucătorii avuți în lot în acest play-out, Călin Moldovan a relatat: „Indiferent cu ce jucători vor aborda meciul, cei de la FC Buzău au un lot echilibrat. Pentru noi va fi greu. Buzăul trebuia să fie în play-off, după numele pe care le au în lot, după jocul prestat, experiența antrenorului, dar și pentru situația financiară bună. Sunt convins că cei de la FC Buzău vor veni să câștige la Brașov. Fiecare jucător vrea să demonstreze că merită să facă parte din lot și sezonul viitor, astfel că sunt convins că oaspeții nu vor lăsa garda jos”.

Pentru meciul de mâine, de la ora 11.00, la FC Brașov nu vor putea juca Leonte, Cheleș și Iorga, cei trei având diverse probleme de ordin medical.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. „Să vină banii la băieți”!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare