Sport

FC BRAȘOV. Va fi numit președinte Marian Ivan?! Va ceda primarul Coliban?!

  • ivan_6.jpg

Pe când lotul echipei FC Brașov se pregătește pentru returul barajului cu Poli Timișoara, de menținere în Liga 2 (în tur, se știe, „galben-negrii” au câștigat cu 2-1, chiar în orașul de pe Bega), prin Primărie se fac planuri pentru sezonul viitor, unul în care se dorește, oarecum forțat, promovarea în primul eșalon.

Asta în condițiile în care, acum, FC Brașov are datorii (pentru că n-au fost semnate niște acte), salariile către jucători nu sunt „la zi”, formația a fost depunctată de FRF și are interzis la transferuri.

Ioan Mărginean, președintele clubului adus pe „filiera Cluj” și instalat în funcție de primarul Allen Coliban, are bagajele făcute, fiind pe picior de plecare, urmând ca la FC Brașov să se facă un control riguros pe parte financiară (în special), asta întrucât Municipalitatea a alocat pentru stagiunea 2021-2022 un buget de 1,5 milioane de euro.

Mulți jucători sunt la final de contract, nu se știe nici dacă antrenorul Călin Moldovan – cel ce a resuscitat echipa după plecarea lui Ilie Stan și interimatul asigurat de Andrei Șanta – va rămâne în continuare, totul la FC Brașov fiind învăluit într-o ceață a incertitudinilor.

După ce varianta Dani Coman președinte a picat (Și Dani Coman a spus „PAS” Brașovului! La campioana României va coordona…), se vehiculează acum, cu puterncă susținere liberală, înscăunarea lui Marian Ivan (foto) ca șef al clubului, cu ajutor din partea lui Vasile Dochița, care ar rămâne vicepreședinte cu contract de voluntariat. 

Nu se știe, însă, care ar fi proiectele edilului vizavi de „new” FC Brașov, Coliban neagreând intrarea lui Ivan în staff-ul administrativ (supervizat de secretarul general USR…) nici în vara anului trecut. O căuta, din nou, un președinte „legat” de Cluj sau va încerca, iar, să-și lege imaginea de un nume din „Generația de Aur”, încercare ce nu i-a ieșit din prima?!… 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare