Sport

FC BRAȘOV. UPDATE. Mihai Stere: „Mi-a fost greu să plec de la FC Brașov, dar sper că acest șoc va fi spre binele echipei”

 

Mihai Stere a demisionat în această dimineață din funcția de antrenor principal al echipei FC Brașov. După ce a vorbit cu jucătorii, Stere a plecat de la Stadionul „Tineretului”, ședința tehnică fiind condusă de cel care de acum va fi și antrenor principal, Adrian Szabo.

„Decizia de a demisiona este consecința rezultatelor pe care le-am avut în această primăvară. Le mulțumesc celor cu care am lucrat și le doresc mult succes. Mi-a fost greu să plec de la FC Brașov, dar sper că acest șoc va fi spre binele echipei”, ne-a declarat Stere.

Mihai Stere a fost antrenor principal la FC Brașov doar patru etape. Cu el pe bancă, „stegarii” au pierdut două meciuri, 2-3 la Arad și 1-2 la Mediaș, au învins-o pe Unirea Tărlungeni, 2-0 și au remizat cu Universitatea Cluj, 0-0. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Mihai Stere a demisionat

FC BRAȘOV. UPDATE. Gheorghe Popa: „Oricum Adrian Szabo superviza și coordona activitatea echipei. El va fi de acum și antrenor principal”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare