Sport

FC BRAȘOV. Un nou început…

 
FC Brașov a câștigat, iată, încă un meci din Liga 2, 4-2 cu Unirea Constanța – FC BRAȘOV, în sfârșit victorie! Triplă El-Azzouzi!, menținându-și speranța supraviețuirii în acest eșalon secund.
 
Antrenorul Călin Moldovan a declarat după partidă, conform contului de Facebook al celor de la FC Brașov: „Mă bucur că a venit victoria după o perioadă lungă în care nu am reuşit să strângem puncte. A fost un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune, o echipă care joacă fără presiune, o echipă cu mare calitate individuală şi de grup. Băieţii au făcut un efort extraordinar. Am reuşit să facem presing pe durata întregului joc, 90 de minute. A fost un efort fantastic de voinţă. Mă bucur enorm pentru ei, pentru că îşi doreau foarte mult. Şi acum am luat două goluri dintr-un şut la poartă, dar am reuşit să trecem peste momentul primirii golului. Echipa a arătat o mare putere fizică, cât şi de voinţă. Eu sper să fie un nou început şi sunt convins că vom reuşi să scoatem echipa din situaţia în care am fost”.
 
La rândul său, Zakaria El-Azzouzi, care a marcat 3 goluri pentru gruparea „galben-neagră”, a relatat: „Mă simt minunat. Aveam nevoie de această victorie şi sunt bucuros pentru ea. Am avut mai multe oportunităţi de a marca şi sunt bucuros că le-am fructificat. Am înscris de trei ori, dar să nu uităm şi de pasa de la primul gol. Sunt foarte bucuros. Este al 2-lea hattrick din cariera mea. Trebuie să luptăm, avem nevoie de fiecare punct. Acum trebuie să ne odihnim şi să ne mobilizăm pentru partea a doua a sezonului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button