Sport

FC BRAȘOV. Transfer „LA VÂRF” de la SR BRAȘOV?! / Noul antrenor ar fi… (foto 2)

  • badulescufirat.png
  • suciu.png

Un „paparazzo” ne-a trimis o poză (1) de la o întâlnire între Sebastian Bădulescu, membru în Comitetul Director al FC Brașov din partea PNL, și Cenk Firat, managerul celor de la SR Brașov, echipa suporterilor din Liga 3. 

Să se facă, oare, o fuziune prin absorție?!…

Pe surse am aflat că Bădulescu l-ar vrea pe Firat în staff-ul administrativ al FC Brașov, bazându-se pe faptul că acesta ar aduce investitori la gruparea „galben-neagră”. 

Firat ar putea fi numit manager general, într-o schemă stufoasă, cu Marin Mitran – președinte, Vasile Dochița, vicepreședinte – voluntar, Cristi Mățău, secretar general, Șerban Moraru, manager sportiv, Mugurel Buga, director sportiv, ș.a. 

Oricum, așa cum a constatat un mucalit, administrația FC Brașov este (mult) mai numeroasă decât lotul formației „galben-negre”.

Altfel, după-amiază e programată (mini)reunirea lotului la FC Brașov, iar echipa, în acest moment, nu are antrenor principal.

Din informațiile noastre, varianta Dan Alexa pare să nu mai fie de actualitate, întrucât „Chirurgul” ar fi cerut un salariu la nivelul avut de Ilie Stan. 

Prin urmare, Valentin Suciu (foto 2) a intrat în pole-position pentru funcția de antrenor principal. El se întoarce astăzi din Ungaria, urmând a fi demarate negocierile. Suciu, tehnician la Csikszereda în sezonul trecut, este angajat în prezent la Academia Sepsi Sf. Gheorghe.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. TOATE NOUTĂȚILE!… Lot, organigramă (manager general – foto 2), buget, discuții cu reprezentanți ai SR, meciuri amicale

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button