Sport

FC BRAȘOV. „Stegarii” au condus, dar au pierdut meciul cu Academica. Țălnar acuză: „Maniera de arbitraj a fost pro Clinceni”

 

După succesul reușit pe un teren greu, la Mioveni, „stegarii” au capotat într-o deplasare mult mai accesibilă, la Clinceni, în fața unei formații care nu a mai bătut pe nimeni de cinci meciuri în Liga 2. În acest sezon, la Clinceni a câștigat până și Metalul Reșița, iar în meciurile cu formațiile importante trupa din Ilfov a pierdut cu 0-3 disputele cu Juventus București și Sepsi Sf. Gheorghe, cu 1-4 cu CS Mioveni și cu 0-2 în fața celor de la Chindia Târgoviște.

„Stegarii” au reușit să deschidă scorul la Clinceni în minutul 56, când Leca a marcat cu capul, după un corner executat de Stan. Din păcate, gazdele au egalat după doar cinci minute prin Ștefan. Din minutul 67, FC Brașov a evoluat în inferioritate numerică, Manole (foto) fiind eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Golul victoriei celor de la Clinceni, reușit de Antohi, a venit în minutul 90. Astfel, „stegarii” au pierdut, 1-2, și au ratat șansa de a trece pe primul loc, în condițiile în care și lidera Juventus București a făcut un pas greșit, 0-0, pe teren propriu cu CSM Rm. Vâlcea.

Astfel, distanța dintre Juventus (36 p) și FC Brașov (34 p) a crescut la două lungimi, bucureștenii având și un meci mai puțin disputat. Celelalte rezultate înregistrate astăzi în Liga 2, aici

„Nici o înfrângere nu pică bine, dar acum este și mai frustrant, pentru că am condus cu 1-0. Pe lângă golul marcat, am mai avut două ocazii importante, dar trebuie să fim corecți și să spunem că și rivalii le-au avut pe ale lor. Nu comentez dacă a fost sau nu eliminare corectă, dar maniera de arbitraj a fost una pro Clinceni. Au fost două faulturi criminale asupra portarului Florin Iacob și la nici una nu s-a acordat măcar cartonașul galben. Totuși, acest aspect nu trebuie să fie o scuză pentru noi. Suntem fraieri că nu am profitat de avantajul pe care l-am avut pe tabelă. I-am spus lui Manole să fie atent, mai ales că avea un «galben», iar el a făcut un fault inutil la 80 de metri de propria poartă și a fost eliminat. Acesta este fotbalul. Trebuie să învățăm din acest meci și să ne concentrăm pentru partidele pe care le mai avem de disputat în acest an”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga 2. LIVESCORE. Etapa a 16-a. „Stegarii”, învinși în minutul 90 la Clinceni. Și Juventus s-a împiedicat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare