Sport

FC BRAȘOV. Situația e… în coadă de pește!!!

 

În privința cazului Chipciu, Federația Română de Fotbal n-a dat nici un răspuns oficial.

Surse de încredere din Casa Fotbalului au transmis clubului „stegar” că Sporting Pitești n-a făcut recurs în termenul prevăzut de regulament la decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, așadar speța este încheiată.

Pe de altă parte, gruparea argeșeană susține că a atacat decizia, așteptând judecata finală a capilor FRF. Potrivit conducerii acesteia, cazul va fi judecat săptămâna viitoare la Comisia de Recurs.

Așa stând lucrurile, se așteaptă (încă) punctul de vedere oficial al FRF, care se joacă, astfel, cu nervii fotbaliștilor lui Cornel Țălnar, și așa întinși la maximum, rămași fără bani în prag de Paști.

„Galben-negrii” trebuie, însă, să-și arate valoarea și forța de grup și să învingă astăzi la Târgoviște, livetext pe www.mytex.ro de la ora 17.30, pentru a le da peste nas tuturor celor care, din diverse motive, nu-i vor promovați.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Vin banii!!!

FC BRAȘOV. Andrei Poverlovici, „strigăt” de DISPERARE pe Facebook!!!

FC BRAȘOV. „Strigătul” lui Poverlovici a avut ecou la FRF!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare