Sport

FC BRAȘOV. Singura certitudine e…

  • fcbv_58.jpg

Nu știe stânga ce face dreapta la FC Brașov! 

După ce Sebastian Bădulescu (PNL), membru în Comitetul Director al clubului, l-a anunțat pe Marian Mitran ca președinte – Nou preşedinte la FC BRAŞOV. El e alesul lui Sebastian Bădulescu… & FC BRAȘOV. Președintele Mitran, rol în… „Misiune Imposibilă”!, în locul lui Ioan Mărginean, a apărut informația că primarul Allen Coliban (USR) negociază sosirea lui Mircea Rednic la gruparea „galben-neagră” – FC BRAȘOV. Vine Mircea Rednic?! AIURITOR… UPDATE. Bădulescu a dat-o la întors!. „Puriul” ar beneficia și de sprijinul PSD la FC Brașov (important pentru formarea majorității în Consiliul Local), având mai mulți prieteni cu greutate în partid.

În urma acestui vârtej, din informațiile noastre, probabil simțind că a fost folosit pe post de marionetă, Marian Mitran l-ar fi anunțat pe Sebastian Bădulescu de faptul că, orice s-ar întâmpla, el nu mai vine la FC Brașov.

Cât despre Mircea Rednic, el negociază atât cu FC Brașov și cu Dinamo, de unde a fost înlăturat fără scrupule de Iuliu Mureșan – acum „pe făraș”, dar și cu Corvinul Hunedoara – FC BRAȘOV. Ce alege Rednic?!… Tandem cu Prodanca?!…, așteptând să vadă dacă echipa unde a crescut ca fotbalist va reuși promovarea în Liga 2.

„Strâmbul” discută cu toți și până la urma va semna un contract de antrenor în Arabia Saudită, unde are contacte importante, asta dacă ar fi să facem haz de necaz…

În altă ordine de idei, pare sigur că Marian Ivan va face parte din staff-ul administrativ al celor de la FC Brașov în viitoarea stagiune, ca manager sportiv.

Se așteaptă, însă, AGA de la FC Brașov, programată pentru săptămâna viitoare, pentru a se decide cine va fi noul președinte, cel ce va numi și antrenorul principal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare