Sport

FC BRAȘOV. Și totuși, Marian Ivan, președinte?!…

  • ivan_3.jpg

După Marian Mitran, Mircea Rednic, ș.a., ultima variantă pusă în discuție de către mai marii Primăriei pentru funcția de președinte la FC Brașov este una ce a mai fost vehiculată acum ceva timp.

Este vorba de Marian Ivan, un fost fotbalist de echipă națională (prezent în lotul de la World Cup ’94 – o tempora…), care este legat sufletește atât de FC Brașov, cât și de oraș. Actualmente, el este observator federal.

Pe marginea acestui subiect, Marian Ivan ne-a declarat astăzi: „Sigur că aș vrea să vin la club, să ajut. Funcția de președinte la FC Brașov ar fi o provocare, una onorantă pentru mine, dar până acum nu am avut discuții directe în acest sens. Oricum, trebuie să se ia cele mai bune decizii – să nu se mai repete greșelile trecutului – și cât mai rapid, pentru că este nu târziu, ci foarte târziu. Printre alte chestiuni arzătoare, trebuie stabilit lotul de jucători, staff-ul tehnic pentru noul sezon și programul de pregătire”.

Dacă mutarea se va materializa, Marian Ivan va fi ajutat de Vasile Dochița, care este vicepreședinte la FC Brașov cu contract de voluntariat.

CITEȘTE ȘI: Era dorit la FC BRAȘOV, dar semnează cu… / Cine va fi antrenor?!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare