Sport

FC BRAȘOV și… promisiunea auditului

  • fcbv.png

Se știe, în ședința de ieri a Consiliului Local, s-a votat virarea către FC Brașov a sumei de 800.000 de euro, ultima tranșă din bugetul de 1,5 milioane de euro aprobat de Primărie pentru gruparea fotbalistică în sezonul aflat în desfășurare.

Din acești bani se vor achita datoriile acumulate de la începutul anului și se vor plăti salariile jucătorilor, antrenorilor și personalului administrativ, într-o schemă stufoasă pentru Liga 2.

Se vehiculează că se va și efectua un audit la FC Brașov în perioada următoare, controlându-se modul în care au fost cheltuiții banii municipalității. Dacă, într-adevăr, se va face auditul, așteptăm, evident, comunicarea rezultatelor, nu cum au promis și nu s-au ținut de cuvânt, în cazul Corona, primarii George Scripcaru și Allen Coliban.

Altfel, cum foarte probabil FC Brașov va continua în Liga 2, în ciuda barajului supraviețuirii cu Poli Timișoara (meciuri în 14 și 21 mai), întrucât Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, retrogradate din primul eșalon, sunt în buza falimentului, rămâne de văzut ce buget va aloca Primăria pentru „galben-negrii” în viitoarea stagiune, în care este vizată, sforăitor, promovarea – Gânduri mari la FC BRAȘOV! Refuzul lui Vasile Dochița…  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button