Sport

FC Brașov și-a măsurat forțele cu Slobozia

FC Brașov a susținut, astăzi, un meci de pregătire cu Unirea Slobozia. Partida, desfășurată pe Stadionul „Tineretului”, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Golul echipei antrenate de Dan Alexa a fost marcat de Mihai Ene.

FC Brașov a început întâlnirea în formula: Micu – Sorsa, Fustar, Dandea, Vasu, Dumbravă – Lascu, R. Lazăr, Izata, Iorga – Blănaru. Pe parcurs au intrat și ceilați fotbaliști au „galben-negrilor”.

„Nu contează rezultatul. Pe final am introdus mulți jucători care sunt în probe. Pentru noi, etalon sunt primele 60 de minute. În acest interval am făcut o partidă bună, am avut ritm. Am întâlnit o candidată la promovare. A fost un test reuşit. Mai avem încă două amicale, două săptămâni şi jumătate până la startul sezonului. Esențial este să luăm licența şi să aducem jucători, în special în atac, acolo unde suferim. Nu ne putem baza doar pe Blănaru. Ne trebuie un atacant de careu”, a declarat, printre altele, antrenorul Dan Alexa la finalul confruntării.

Reamintim, în așteptatea unui verdict de la TAS privitor la primirea licenței de Liga 2, FC Brașov se află în cantonament la Cheile Grădiștei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare