Sport

FC BRAȘOV. Se prefigurează SCHIMBĂRI MAJORE! Noul președinte (foto 2)?!…

  • fcbv_58.jpg
  • coman_6.jpg

Deși încă nu este scutită de emoțiile retrogradării în al treilea eșalon (urmează dubla de baraj cu Poli Timișoara), gruparea FC Brașov este „împinsă”, deja, de mai marii Municipalității înspre Liga 1.

Astfel, în cazul în care trece de formația din Banat ori falimentarele Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș nu se vor înscrie în ediția viitoare a Ligii 2, FC Brașov va începe noul sezon cu un obiectiv îndrăzneț: promovarea, așa cum am mai relatat – Gânduri mari la FC BRAȘOV! Refuzul lui Vasile Dochița…

Din informațiile noastre, Sebastian Bădulescu, consilierul local desemnat de PNL în Comitetul Director al FC Brașov, s-ar fi întâlnit cu Dani Coman (foto 2), în prezent conducător la Hermannstadt, propunându-i să vină președinte la FC Brașov, în locul lui Ioan Mărginean, căruia îi expiră în vară contractul. 

Fostul mare portar s-ar fi interesat de bugetul alocat de Primărie, dacă tot se dorește accederea în Liga 1, care ar trebui să fie ma mare decât cel pentru stagiunea în curs (1,5 milioane de euro), probabil 2-2,5 milioane de euro!

Bineînțeles, ar exista în plan și întărirea băncii tehnice („coșmarul” Ilie Stan este, deja, istorie), dar se are în vedere și perfectarea câtorva transferuri (5-6) de soi. 

De văzut ce se va realiza…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare