Sport

FC BRAŞOV. Săracii oameni bogaţi

 

După meciul pierdut în prelungiri, 1-2, pe „Tineretului”, cu Hermannstadt – FC BRAȘOV – FC Hermannstadt – La omu’ „sărac”…, Andrei Şanta, antrenorul formaţiei FC Braşov, a comentat: „De asta este frumos fotbalul. Câştigi în minutul 90, pierzi în minutul 90. Cred că s-a văzut acolo că Mutu nu a ales momentul ieşirii. Şi eu am fost portar, eu nu ieşeam de maniera asta în minutul 92-93, stăteam pe linia porţii şi culegeam ce puteam. N-am cu să îi reproşez niciodată, asta a fost hotărârea lui. La portari trebuie să iei o decizie într-o fracţiune de secundă, nu e ca la jucătorul de câmp. Mă bucur că băieţii s-au mişcat cât de cât de bine. Am dat gol, am avut şi câteva ocazii. Întotdeauna punctele se duc la cei mai buni, nu la ăia săraci ca noi”.

Nu ştim la ce se referă tehnicianul când spune „ăia săraci ca noi”, însă cu 4,5 milioane de lei, bani trimişi de Primărie în doar 5 luni, peste media Ligii 2, nu prea se poate vorbi despre sărăcie. Problema este şi că, până acum, departamentele anunţate pompos şi conduse de oamenii preşedintelui Ioan Mărginean nu au făcut nimic, clubul trăind exclusiv din banii primiţi de la Primărie. Nu s-a reuşit aducerea vreunui sponsor, echipamentul de joc fiind „imaculat” din acest punct de vedere. Apoi, pe partea de imagine nu există nimic. FC Braşov, club de Liga 2, nu are încă un site oficial, să nu mai vorbim despre Facebook sau Instagram.

În rest, toate sunt bune la FC Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare