Sport

FC BRAȘOV, șanse minime de a evita barajul de supraviețuire în Liga 2! Poate și retrograda la finele play-out-ului… Luni se trage la sorți programul

  • moldovan_6.png
 
S-au stabilit, deja, grupările ce vor fi prezente în play-off-ul, respectiv play-out-ul Ligii 2 la fotbal, deși mai este un meci de jucat mâine. 
 
Luni, de la ora 11.00, la sediul FRF va avea loc tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului.
 
Echipele din play-out-ul ediției 2020-2021 a Ligii 2 vor fi împărțite în două grupe a câte şapte, în funcție de locul ocupat la finalul sezonului regular, după cum urmează:
 
Grupa A – locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19
 
Grupa B – locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20.
 
Așadar, FC Brașov, care astăzi a făcut egal la Miercurea Ciuc – Csikszereda n-a putut să câștige cu FC BRAȘOV! Detalii…, va evolua în grupa B, ca ocupantă a locului 16, cu 14 puncte acumulate, alături de: FC Buzău (locul 8, 32 p), Unirea Dej (9, 28 p), Ripensia Timișoara (12, 25 p), Viitorul Pandurii Tg. Jiu (13, 24 p), Unirea Constanța (17, 11 p) și Astra Giurgiu (20, -1 p).
 
Potrivit FRF, în cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7, iar cele două echipe de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2.
 
În competiție, grupările vor intra cu punctajul acumulat la finalul sezonului regular.
 
Prin urmare, FC Brașov (14 p) luptă cu Unirea Constanța (11 p) pentru evitarea retrogradării directe, să „prindă” locul de baraj. Sunt șanse foarte mici ca elevii lui Călin Moldovan să evite barajul, întrucât, așa cum se observă mai sus, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, formația aflată deasupra lor în ierarhia Seriei B, are cu 10 puncte în plus.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button