Sport

FC BRAȘOV. RUPTURĂ TOTALĂ. Ori Ilie Stan, ori Ioan Mărginean. Cu cine va continua primarul Coliban?!…

 

Apele sunt învolburate la FC Brașov, iar eliminarea din Cupa României, cu cireașa de gol a lui Bogdan Căucă, a declanșat furtuna…

Ruptura dintre antrenorul Ilie Stan și președintele Ioan Mărginean este evidentă. „Limoniu” nu l-a dorit pe „Iliesta” încă de la instalare, dar n-a avut puterea necesară pentru a-l înscăuna pe favoritul său, Cornel Țălnar, însă, acum, după ce a văzut că „new” FC Brașov nu joacă nimic, pare hotărât să-l demită. Mai ales că Ilie Stan, așa cum am aflat, nici nu-i mai răspunde la telefon.

Ioan Mărginean așteaptă întâlnirea cu primarul Allen Coliban, cel ce a metamorfozat scotch-ul în grupare fotbalistică, sperând, azi-mâine, să primească undă verde pentru înlocuirea lui Ilie Stan cu Călin Moldovan, soluția cea mai la îndemână și cea mai economică pentru club – FC BRAȘOV. Varianta de antrenor neașteptată… (foto 2) / Ilie Stan, „pe făraș”.

E interesant de urmărit ce hotărâre va lua Coliban, care s-a eschivat până în prezent. Dacă-i va da credit în continuare lui „Iliesta”, e foarte posibil ca Ioan Mărginean să plece de la FC Brașov, iar în acest caz va supăra „grupul de la Cluj”, filiera pe care a fost adus. În cazul în care va opta pentru înlăturarea lui Ilie Stan, s-ar supăra persoane influente din FRF și, în plus, trebuie să plătească despăgubiri, de la bugetul local, pentru rezilierea contractului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button