Sport

FC BRAȘOV. RECORD cu Bogdan Stelea…

 

Despre Bogdan Stelea s-a aflat că este în pole-position pentru a fi numit președinte la noua grupare FC Brașov, care va activa în Liga 2 – FC BRAȘOV. CE SURPRIZĂ! Președinte va fi… (foto 2) / COMPONENȚA staff-ului tehnic

Puțini știu, însă, că Bogdan Stelea și FC Brașov au fost incluși de cotidianul britanic The Telegraph într-un top… al celor mai scumpe transferuri în funcție de vârsta jucătorilor. 

Cel supranumit „Arnold” a stabilit un record greu de egalat, fiind cel mai scump transfer al unui fotbalist în vârstă de 40 de ani. Pe data de 1 iulie 2008, Stelea a fost cumpărat de FC Brașov de la Unirea Urziceni cu suma de 100.000 de euro, dată de patronul de atunci al grupării, Ioan Neculaie.  

Bogdan Stelea a apărat în carieră la Dinamo București, Poli Timișoara, Mallorca, Standard Liege, Rapid București, Samsunspor, Steaua, Salamanca, Akratitos, Oțelul Galați, Unirea Urziceni și FC Brașov, de unde s-a retras din activitatea competițională în 2009. 

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Ce a declarat antrenorul principal Ilie Stan?!… PROMOVARE


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare