Sport

FC BRAȘOV. Pe cine ar vrea primarul Coliban să pună președinte?!… (Foto 2)

  • copilu.png
 

Pe surse am aflat că Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, ar fi ieșit din grațiile primarului Allen Coliban, care se află într-un amplu proces de cosmetizare a imaginii, cam șifonată în ultima perioadă.

Și cum „Limoniu” nu este iubit de suporterii „stegari”, s-a vehiculat că edilul-șef ar aștepta momentul prielnic pentru a-l înlătura din funcție, mai ales că nici nu se prea înțelege cu antrenorul Ilie Stan.

Allen Coliban l-ar vrea pe Marian Copilu (foto 2) președinte la FC Brașov – Steagu’ Renaște, așa cum am aflat de la persoane bine ancorate în sistemul fotbalistic românesc, cu legături la Cluj…

Copilu a fost dat afară de la CFR Cluj înainte de instalarea lui Dan Petrescu în funcția de antrenor principal și este dorit, pe lângă Brașov, la CS Universitatea Craiova, acolo unde finanțatorul Mihai Rotaru are drept obiectiv cucerirea titlului.

Nimeni nu neagă calitățile sale manageriale, dar Marian Copilu este un președinte scump. Și cum gruparea FC Brașov este susținută, la momentul actual, numai de la bugetul local…

Altfel, am aflat că atacantul marocano-olandez Zakaria El-Azzouzi, fost ultima dată la FC Volendam, în eșalonul secund olandez, are mari șanse să fie legitimat la FC Brașov. Aflat în probe, el a lăsat – așa cum am fost înștiințați – o bună impresie.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare