Sport

FC BRAŞOV. „Părem victima perfectă, dar nu va fi așa”

  • calin.jpg
 

În ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 2, FC Braşov se va confrunta, sâmbătă, de la ora 14.00, în deplasare cu FK Miercurea Ciuc.

Ciucanii luptă pentru un loc în play-off, fiind la egalitate de puncte, 32, cu echipa de pe locul 6, FC Buzău, şi la un punct distanţă de Concordia Chiajna, cele două urmând să se dueleze, în meci direct, pe terenul primei. Astfel, dacă se vor impune în meciul cu FC Braşov, harghitenii vor accede în play-off şi vor lupta pentru promovare. De partea cealaltă, braşovenii luptă pentru evitarea retrogradării. Şansele de salvare directă sunt mici, însă echipa de la poalele Tâmpei speră că va ajunge în barajul pentru menţinerea în eşalonul secund.

„Deplasarea e grea, la o echipă care joacă pentru accederea în play-off. Dar și noi avem nevoie de puncte, va fi un meci dificil, și pentru noi, și pentru ei. Știu că poate pentru unii părem victima perfectă, dar vă asigur că nu va fi așa, chiar dacă venim după înfrângerea cu Metaloglobus. A fost un eșec pe care nu-l preconizasem după evoluția bună de la Iași, o înfrângere care ne-a afectat, dar care nu ne clatină. Chiar dacă am pierdut cu Metaloglobus, au fost și multe lucruri bune. Am luat goluri foarte ușor. Cu toate acestea, avem încredere în noi, ăsta este fotbalul, se poate să și pierzi. Vom încerca să scoatem maximum posibil din jocul de sâmbătă. Nu înseamnă că dacă FK Miercurea Ciuc depinde de acest meci trebuie să-l și câștige. Vor fi modificări în echipă. Sunt foarte supărat pe cei care au intrat din minutul 60, cu Metaloglobus. În rest, jucătorii au vrut, au luptat, dar am ratat mult, din situații favorabile. Vom încerca să găsim formula potrivită pentru meciul de sămbătă, astfel încât să ne impunem. Vremea și terenurile de antrenament reprezintă cele mai mari probleme pentru noi în această perioadă. Ne afectează mult procesul de pregătire, formarea unor relații de joc, dar nu avem ce face, trebuie să ne pregătim cât mai bine, așa cum putem”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Ivan Fustar şi Vlad Boţia, în continuare accidentaţi, nu vor juca la Miercurea Ciuc.

Partida din Harghita va fi transmisă de Digi Sport 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button