Sport

FC Brașov – opțiune de rezervă pentru Gabi Tamaș

FC Brașov – opțiune de rezervă pentru Gabi Tamaș

După despărțirea cu scandal de Petrolul Ploiești, Gabi Tamaș s-a antrenat cu cei de la FC Brașov. Antrenorul Dan Alexa și președintele Marian Mitran sperau să-l convingă pe veteranul fundaș brașovean să semneze cu gruparea „galben-negrilor”. Se pare că nu au reușit, jucătorul privind către… Superliga.

Gabi Tamaș discută cu Florin Cernat, director la FC Voluntari, pentru o revenire la formația ilfoveană. El a mai jucat acolo în perioada februarie 2021-iunie 2022. A plecat, din cauză că nu i-au fost achitate la timp drepturile financiare, așa cum i s-a promis.

Tamaș este dorit de antrenorul Liviu Ciobotariu, obiectivul acestuia fiind de a forța accederea în play-off pe ultima sută de metri. Tocmai de aceea, FC Voluntari l-a adus și pe ex-internaționalul islandez Runar Mar Sigurjonsson.

După ce a încheiat-o cu „lupii galbeni”, despre Gabi Tamaș s-a vehiculat că este și în vizorul Rapidului.

Gabi Tamaș n-ar fi luat în calcul varianta FC Brașov, din cauza șanelor mici ale echipei de a „prinde” play-off-ul Ligii 2. Și de acolo să spere la promovare.

Și problemele (interminabile) cu datoriile ale clubului aflat în subordinea Primăriei par să conteze în decizia unor jucători valoroși de a (nu) veni la FC Brașov.

FC Brașov – opțiune de rezervă pentru Gabi Tamaș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] anului 2022, conducerea grupării FC Voluntari l-a chemat pe Tamaș la negocieri – DETALII, AICI. Antrenorul Liviu Ciobotariu îl vrea insistent în […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare