Sport

FC Brașov – litigii la FIFA / Se dorește promovarea în an electoral

FC Brașov – litigii la FIFA.

Din informațiile noastre, FC Brașov începe să (re)devină „cunoscută” pe la forul fotbalului mondial. Am aflat că foști jucători „stegari”, croați și portughezi, din perioada în care falimentara FC Brașov era patronată de Ioan Neculaie au depus plângeri la FIFA. Ei vor să primească banii datorați de fostul FC Brașov, pe modelul Rapid București, lucru despre care am mai relatat – Detalii, AICI.

FC Brașov – litigii la FIFA

Acum, surse autorizate ne-au transmis că FC Brașov ar avea, deja, o speță pierdută la FIFA. Un jucător străin, adus pe la începutul sezonului, ar fi semnat un contract cu „galben-negrii” care ulterior n-ar mai fi fost înregistrat la FRF. Acesta, plecat de la FC Brașov, și-ar fi cerut banii stipulați în actul care ar fi fost semnat și de președintele Marian Mitran, făcând plângere la FIFA.

Apropo de Marian Mitran, ni s-a adus la cunoștință că a semnat un nou contract ca președinte la FC Brașov, pentru perioada martie – 30 iunie a.c. Asta după ce, așa cum am precizat în mai multe rânduri, el și-a depus demisia.

De asemenea, conducerea clubului ar fi primit, dinspre mai-marii Primăriei, sarcina ca în sezonul viitor echipa antrenată de Dan Alexa să promoveze în Superligă. Nu de alta, dar este an electoral. În mod normal, și bugetul ar trebui să fie unul pe măsură…

CITEȘTE ȘI: FC Brașov. Liniște, se lucrează pentru sezonul viitor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] FC Brașov – victorie clară. […]

Back to top button