Sport

FC BRAȘOV. Noul președinte, numit astăzi! SURPRIZE…

 

După ce s-au vehiculat multe nume pentru funcția de președinte la noua echipă FC Brașov, care va juca în sezonul ce stă să înceapă în Liga 2 – pe locul obținut de Corona, printre acestea – Bogdan Stelea, Florin Prunea, Vasile Dochița (variantă înaintată acum câteva săptămâni de PNL), cele mai mari șanse să preia job-ul amintit, poate chiar din această după-amiază, le are, acum, Ioan Mărginean (foto), așa cum ne-a precizat consilierul local liberal Sebastian Bădulescu, membru în CA al FC Brașov, „dar ar mai fi și alte variante”.

Cel supranumit „Limoniu” a fost ultima dată conducător de club la Gaz Metan Mediaș, reușind ieșirea din insolvență. În cariera sa, el a activat și la fosta grupare FC Brașov, ca și vicepreședinte, propus fiind de Cornel Țălnar. Este prieten vechi și bun cu… Romeo Pașcu, un alt personaj cunoscut din fotbalul românesc.

Dacă va fi instalat Ion Mărginean președinte la „new” FC Brașov, s-a vehiculat că îl va pune antrenor principal pe Cornel Țălnar, în locul lui Ilie Stan, ambii fiind dinamoviști cu pedigree născuți în Alba.

„Țânțarul”, însă, ne-a declarat că nu se pune problema să revină la FC Brașov: „Eu, aici, sosesc doar în vacanță. În plus, am contract cu Dinamo”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Ce probleme are ex-„stegarul” Nistor Văidean?! Umilințe… / Reacția celui vizat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare