Sport

FC BRAȘOV. Noul președinte este…

  • mitran.png

Din informațiile noastre, astăzi, la orele prânzului, va avea loc, în sfârșit, Adunarea Generală a Acționarilor de la FC Brașov. Principalul subiect de discutat ar fi instalarea noului președinte, în persoana lui… Marian Mitran, fost la FC Buzău.

Se știe, acum vreo două săptămâni, consilierul local PNL Sebastian Bădulescu a anunțat că Mitran va fi noul președinte la FC Brașov – Nou preşedinte la FC BRAŞOV. El e alesul lui Sebastian Bădulescu… & FC BRAȘOV. Președintele Mitran, rol în… „Misiune Imposibilă”!, însă apoi s-a sucit, atunci când a aflat că primarul Allen Coliban (USR) negocia cu Mircea Rednic – FC BRAȘOV. Vine Mircea Rednic?! AIURITOR… UPDATE. Bădulescu a dat-o la întors!

Imediat, în cercurile fotbalistice, Marian Mitran anunța că, orice s-ar întâmpla, el nu va mai reveni la ideea de a fi președinte la FC Brașov. Iată, însă, că omul a trecut la sentimente mai bune.

Prioritatea noii conduceri este să le achite jucătorilor și staff-ului tehnic care au menținut echipa în Liga 2 salariile restante, începând cu luna februarie. Supărați de ceea ce se întâmplă, câțiva fotbaliști, aflați la final de contract, ne-au spus: „Noi parcă nici nu existăm”.

Foto: Marian Mitran (în dreapta), alături de antrenorul Ștefan Stoica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button