Sport

FC Brașov – lovită de ghinion cu Hermannstadt

FC Brașov – lovită de ghinion cu Hermannstadt.

Loteria penalty-urilor

FC Brașov a fost eliminată de Hermannstadt din Cupa României, la penalty-urile de departajare, scor 4-6. Șutul lui Diogo Izata a fost parat de Muțiu, care a ghicit colțul, astfel că elevii lui Dan Alexa se concentrează, de acum, doar pe campionat (Liga 2), duminică având partida cu CSM Slatina, tot pe teren propriu. Rareș Lazăr, Angelov și Kirilenko au transformat loviturile de la 11 metri pentru gruparea „galben-neagră”, dar…

Intrare de K1

După 90 de minute, scorul a fost 1-1.

FC Brașov a deschis scorul prin Angelov în minutul 42, șut cu bara din careu, după o acțiune frumoasă. Imediat, Tudor Saim de la gazde a fost eliminat, în urma unei intrări dure, aiurea, pe la mijlocul terenului, făcându-l K.O. pe Saeed Issah. Jucătorul de la Hermannstadt a fost transportat la spital, ulterior primindu-se informația că starea sa nu este gravă.

Dacă prima repriză a fost dominată de „galben-negrii”, partea a doua le-a aparținut oaspeților, însă dominarea lor, în superioritate numerică, a fost sterilă. Egalarea a survenit în minutul 58. Arbitrul Ovidiu Robu din Chitila a acordat penalty, extrem de ușor, dar cu acoperire regulamentară, când Jovanovic l-a împins pe Buhăcianu, căzut teatral în suprafața de pedeapsă, și Petrișor Petrescu a transformat cu siguranță. Antrenorii Dan Alexa și Ștefan Grigorie au protestat vehement, primind cartonașe galbene.

În a doua repriză de prelungiri, Opruț, de la sibieni, a ratat o mare ocazie, reluând peste poartă din 6 metri, singur cu portarul Micu în față. Au mai fost două ratări ale oaspeților, care au fost incisivi pe final.

În tribune, printre alții, au fost reperați Mircea Rednic și staff-ul de la Sepsi Sf. Gheorghe – Cristiano Bergodi, Robert Ilyes și Attila Hadnagy.

FC Brașov – lovită de ghinion cu Hermannstadt.

Părerea lui Alexa

După meci, Dan Alexa, „principalul” lui FC Brașov, a declarat, potrivit fcbv.ro: „Îmi felicit jucătorii, pentru că au făcut un meci bun, spre foarte bun. Cât s-a jucat 11-11 am controlat meciul, din minutul 5 până în minutul 45. Hermannstadt a avut una sau duă ocazii în a doua repriză de prelungiri. Cred că nu meritam să pierdem, pentru că – deși am jucat în 10 oameni – am fost o echipă sigură şi pragmatică. Din păcate, am pierdut la loviturile de la 11 metri. La un moment dat era maxim ce mai puteam face, să ajungem la loviturile de la 11 metri. Felicit Hermannstadt şi îi doresc succes în continuare. A fost un penalty foarte uşor acordat, părerea mea şi un «roşu» la Marc. Dar nu vreau să vorbesc de arbitraje, am mai vorbit şi se întâmplă acelaşi lucru. Pentru mine, cel mai important lucru este să refac echipa, pentru că în 3 zile avem un meci important. Am făcut un efort incredibil”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov – lovită de ghinion cu Hermannstadt […]

Back to top button