Sport

Ioan Neculaie l-a adus pe „Maserati” la FC Brașov

Ioan Neculaie l-a adus pe „Maserati” la FC Brașov.

De numele lui Ioan Neculaie se leagă multe lucruri, atât pozitive, cât și negative la FC Brașov, grupare pe care a dus-o, în cele din urmă, la faliment. Presa a relatat câteva dintre acestea, începând cu „episoadele” avute cu Daniela Crudu. Din această cauză, jucătorii au avut restanțe cu lunile până și-au primit drepturile bănești…

Acum, la GSPLive, Cristian Ionescu, fost căpitan al „galben-negrilor”, a dezvăluit o nouă situație comică cu boss-ul Neculaie în prim-plan.

Ioan Neculaie l-a adus pe „Maserati” la FC Brașov.

În 2010, afaceristul brașovean l-a adus la FC Brașov pe antrenorul italian Giuseppe Materazzi, care a rezistat la echipă doar 5 zile.

„Avea nebuniile lui”

În acest sens, Cristi Ionescu a declarat pentru sursa citată: „Când a venit Giuseppe Materazzi la Brașov, Ioan Neculaie a intrat în vestiar cu el, ca să-l prezinte. În loc să-i spună «Giuseppe Materazzi», i-a spus «Giuseppe Maserati». Am bufnit cu toții în râs. Neculaie era bun la suflet, dar avea și el nebuniile lui”.

„Ioan Neculaie era destul de prezent și în vestiarul nostru. El era șeriful. Erau Dinu Gherghe și Răzvan Lucescu care-l temperau și îi explicau cum să gestioneze totul. Țin minte că la un meci cu Steaua, de la Brașov, câștigat de noi, a venit la pauză și ne-a zis că ne dă 3.000 de euro. Ne-am ambiționat și am bătut cu 3-1”, a mai relatat Cristian Ionescu.

Se știe, Ioan Neculaie (65 de ani), care fusese dat în urmărire pentru o condamnare de 2 ani și 2 luni de închisoare, se află tot în Grecia. 

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Ce se întâmplă cu averea afaceristului Ioan Neculaie?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov a fost eliminată de Hermannstadt din Cupa României, la penalty-urile de departajare, scor 4-6. Șutul lui Diogo Izata a fost parat de Muțiu, care a ghicit colțul, astfel că elevii lui Dan Alexa se concentrează, de acum,… Citeşte mai mult »

Back to top button