Sport

FC BRAȘOV l-a ratat pe Lemnaru. Atacantul a semnat cu o altă formație din Liga 2. „Ne va ajuta enorm în lupta pentru promovare”

  • lemnaru_4.jpg
 

Atacantul Valentin Lemnaru a fost una dintre țintele grupării FC Brașov în această perioadă. Antrenorul Cornel Țălnar l-a dorit pe fostul fotbalist al Stelei și, după partida din prima etapă cu Sepsi Sf. Gheorghe, chiar a anunțat că jucătorul se va alătura lotului după ce își va rezolva problemele în Bahrain.

Totuși, după ce a rezolvat transferul lui Sabrin Sburlea, „Țânțarul” a lăsat să se înțeleagă că Lemnaru nu mai este o soluție pentru FC Brașov.

Până la urmă, Valentin Lemnaru a ajuns la o echipă din Liga 2, semnând cu Academica Clinceni, după cum s-a anunțat pe pagina de Facebook a clubului ilfovean. 

„Să-i urăm bun venit lui Valentin Lemnaru! Un atacant care și-a demonstrat calitățile în peste 140 de meciuri în prima ligă unde a marcat de 33 de ori! Cu siguranță Vali ne va ajuta enorm în lupta pentru promovare în sezonul acesta!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a celor de la Academica Clinceni.

FOTO 2: Facebook Academica Clinceni


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare