Sport

FC BRAŞOV, înfrângere cu ultima clasată în liga secundă din Rusia

  • fc_12.jpg

În primul meci amical disputat în cantonamentul din Antalya, FC Braşov a pierdut, 0-1, cu FC Tesktilshchik, grupare care ocupă ultima poziţie, a 20-a, în liga secundă din Rusia.

„În ciuda faptului că am pierdut, băieții au făcut un joc foarte bun împotriva unei echipei foarte puternice din punct de vedere fizic. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor în meci. Chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil, eu îi apreciez și îi felicit pe jucători pentru efortul pe care l-au făcut și pentru faptul că au încercat să respecte tot ceea ce am pregătit și am discutat. Astăzi a fost doar un joc de pregătire, însă mulțumirea mea cea mai mare este faptul că reușim să creștem de la meci la meci”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Tehnicianul a folosit formula: Popescu, Burlacu, Maric, Fustar, Dumbravă, Leonte, Tesija, Lambrinoc, Negrean, Andronic și Roșu.

Au mai intrat: Răducioiu, Gherghe, Piper, H.Popa, Mihalcea, Lascu și Zakaria.

Pe 17 februarie, FC Braşov va susţine un nou amical, cu Wiczystak Krakow, grupare din liga a patra poloneză.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare