Sport

FC BRAȘOV. Începutul sfârșitului?! Direcția Termoficare s-a retras…Declarația lui Sebastian Bădulescu

  • fc_4.jpg
  • adresa.png
 

Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) a anunțat Consiliul Local Brașov despre faptul că s-a retras din calitatea de membru al Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

„În consecință, vă rugăm să aveți în vedere aplicarea prevederilor art. 21 și următoarele din Ordonanța 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificarile și completările ulterioare, inclusiv înscrierea retragerii noastre în Registrul Asociațiilor și Fundațiiior aflat la Grefa Judecătoriei Brașov”, se arată în adresa semnată de directorul ing. dipl. Ionuț Mircea Marin în data de 12 septembrie a.c. (vezi foto 2).  

Din informațiile noastre, în cursul săptămânii viitoare, și Direcția Administrare Baze Sportive din cadrul Primăriei Brașov va urma exemplul SPLT.

Contactat pentru explicații, consilierul local Sebastian Bădulescu, reprezentantul PNL în Comitetul Director al FC Brașov, ne-a declarat: „Echipa continuă. Direcția Termoficare era membru în Consiliul Director al FC Brașov, nu în AGA. Se fac unele schimbări în această perioadă, pe care le vom anunța când va fi totul finalizat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare