Sport

FC BRAŞOV. Ilie Stan, NOI ACUZE DURE. Primarul Allen Coliban și Ioan Mărginean, luați în vizor…

 

Dacă nu erau suficiente problemele cu foştii jucători şi antrenori de la Corona Braşov, FC Braşov are parte de un nou litigiu, la finalul căruia va trebui să plătească o sumă consistentă.

Ilie Stan a fost omul ales de primarul Allen Coliban să pornească proiectul New FC Braşov, însă tehnicianul nu a rezistat prea mult, fiind demis de preşedintele Ioan Mărginean, şi el adus tot de edilul care visa să învie spiritul FC Braşov.

Demis de clubul braşovean, Ilie Stan ar fi trebuit să fie plătit în 15 zile lucrătoare de la ruperea contractului. Conform clauzelor, antrenorul trebuie să încaseze toate salariile până la finalul sezonului, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat el s-a adresat comisiilor FRF, primul termen fiind astăzi.

„Proiectul a fost început de mine şi de primarul Allen Coliban. Doar eu şi jucătorii ştim cum am lucrat în primele luni. Apoi, după ce au ieşit actele, a început lupta pentru funcţii şi au tot venit oameni în club. După umilinţa pe care am trăit-o în momentul în care am fost demis, am mai avut o discuţie cu primarul Allen Coliban. Apoi, nu mi-a mai răspuns. Cu o zi înainte să expire termenul de 15 zile în care clubul trebuia să plătească, le-am trimis mesaje şi lui Coliban, şi lui Bădulescu (membru PNL în Comitetul Diirector al FC Brașov Steagu’ Renaște – n.r.), dar nu am primit nici un răspuns. De aceea a trebuit să mă adresez comisiilor FRF”, a declarat Ilie Stan pentru mytex.ro.

„Iliesta” consideră că echipa era pe drumul cel bun şi că ar fi putut veni şi rezultatele, dar susține că preşedintele Ioan Mărginean nu este omul potrivit pentru funcţie: „Din păcate, nu a mai fost puţină răbdare. Eu consider că echipa, pe care am încropit-o pe repede înainte, începuse să joace, să arate ceva. Din păcate, după ce am plecat, nu se mai asigură nici măcar vitaminizarea jucătorilor, care nu mai au nici masa de dimineaţă pe care o primeau. Un preşedinte cred că trebuie să se ocupe de lucrurile acestea, dar el are altceva de făcut. Acum îi umileşte pe secunzii mei, pe care i-a trimis să se ocupe de antrenamentele jucătorilor excluşi. El are şi o altă treabă, e şi antrenor. Îi face tactica noului tehnician”.

Din informaţiile noastre, jucătorii Bruno Vasiu, Vlad Motroc, Gheorghe Anton, Dragoş Cheleş, Darius Ciopo, Marian Codrea şi Dan Panait nu mai intră în vederile primei echipe. Marian Constantinescu, Romeo Surdu, Casian Maghici şi Florin Drăghici au fost delegaţi, conform unui act intern semnat de Andrei Şanta, să efectueze antrenamente cu aceşti jucători.

Astfel, la FC Braşov, 4 antrenori se ocupă de 7 fotbalişti care nu mai sunt doriţi la prima echipă. Dar cum banii primiţi de la Primărie nu trebuie justificaţi…

Apoi, Ilie Stan a vorbit şi despre o altă gafă făcută la înfiinţarea FC Braşov: „Până la urmă, mă bucur că am plecat. Cu astfel oameni nu se poate lucra. O altă greşeală a fost cu SR. Eu am vrut şi le-am spus că trebuie să se înţeleagă cu SR. Cum era dacă trăgeam toţi la aceeaşi căruţă? Cum era dacă echipa asta avea sprijinul fanilor. Meciul din Cupa României a fost câştigat de suporteri. Cu Steaua, acasă, tot fanii lor au avut o importanţă mare. Cum era dacă aveam şi noi suporterii aproape? Dacă se va schimba ceva şi vor veni oameni care chiar vor să facă treabă, echipa asta poate avea un viitor”.

CITEȘTE ȘI: Cei de la FC Brașov, MUȘCAȚI de Haită!

FC BRAȘOV. De ce a fost eliminat Andrei Șanta la Cluj?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button