Sport

FC BRAŞOV. Ilie Stan aşteaptă mai mulţi jucători şi… un preşedinte

 

La noul FC Braşov situaţia este departe de a fi clarificată, clubul neavând conducere, jucători sau antrenori legitimaţi. Chiar şi în aceste condiţii, Ilie Stan, cel care va fi tehnicianul grupării, a decis să plece într-un cantonament în Poiana Braşov, unde sunt aşteptaţi mai mulţi fotbalişti. Unii ar urma să ajungă în această seară, alţii în zilele următoare. Totuşi, marea problemă a lui „Iliesta” este reprezentată de faptul că formaţia nu are conducere şi, în aceste condiţii, nimeni nu poate semna contractele.

„Am decis să forţez acest cantonament, deşi lotul este subţire numeric şi valoric. Suntem în mare întârziere. Eu am venit să fac ceva la Braşov şi am încredere că lucrurile se vor rezolva în scurt timp. Momentan, avem 20 de jucători, dintre care 3 portari. Eu îmi doresc să cristalizăm un lot de 26, cu care să pornim la drum. Actele sunt în regulă, totul este O.K. din acest punct de vedere, aşteptăm să fie numită conducerea clubului, să fie un preşedinte, să putem forma lotul”, a precizat Ilie Stan, care a vorbit şi despre jucătorii la care a renunţat: „Eu nu am venit aici să dau jucători afară, dar este o nouă etapă. Cu tot respectul pentru ei, trebuie să înţeleagă că Liga 2 este o competiţie puternică şi trebuie să facem un lot competitiv”.

FOTO: Facebook Viitorul Șelimbăr

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. O întârziere păguboasă… Ce buget, asigurat de Primărie, va avea echipa în primul sezon?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare