Sport

FC BRAȘOV i-a provocat plecarea…

  • suciu.png
 

În urma remizei de sâmbătă – Csikszereda n-a putut să câștige cu FC BRAȘOV! UPDATE. Ce a spus Călin Moldovan după meci…, echipa din Miercurea Ciuc a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2.

Astfel, astăzi, FK Cskiszereda a anunțat despărțirea de antrenorul Valentin Suciu după o perioadă de 4 ani.

„Îmi pare rău că nu a funcționat, îmi pare rău pentru fani, deoarece au avut încredere în noi, au fost aici și ne-au încurajat. Vreau ca ei să rămână alături de echipă la bine și la rău, să ajute în momentele dificile, să nu iubească echipa și jucătorii doar când e în vârf, dar și când are probleme. Din moment ce n-am putut intra în play-off, am un sentiment amar. Sunt mai multe părți pozitive decât negative, pentru că am întâlnit oameni cu care am putut lucra. Poate nu am fost mereu pe aceeași lungime de undă, dar de obicei așa se întâmplă în familie. Pot spune că am găsit o adevărată familie”, a declarat Suciu la plecarea de la gruparea din Miercurea Ciuc.

CITEȘTE ȘI: LIGA 2. Adversara celor de la FC BRAȘOV în prima etapă a play-out-ului… / PROGRAMUL COMPLET


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare